Dragi dijaki,

obveščam vas, da bomo letos, po treh letih premora znova organizirali ogled božično-
novoletnega sejma, in sicer bomo odšli v najlepše baročno mesto Avstrije, v Salzburg.
Ekskurzija se izvaja v okviru prosto-izbirnih vsebin, zato bo obisk Salzburga in rudnika soli Hallein v
soboto, 10. decembra.
Podroben  program in ceno ekskurzije najdete na internetni strani naše šole.
Prijave sprejemam prof. Olga Iskra na e-naslov: olga.iskra@escelje.si do vključno petka, 28. 10. 2022.
POMEMBNO: Poleg imena in priimka obvezno pripišite razred.

 

Preko šole, naročnice ekskurzije, vam pošiljamo povezavo: https://orel-travel.si/events/93d920aa-43a9-4b26-87cb-8e9e199ce268ki je aktivna do 30. 10., do 23:59, preko katere boste prijavili vašega otroka na ekskurzijo.

Prosimo, pozorno, korak za korakom, preberite celotno prijavo in jo točno izpolnite, saj napake – recimo napačno ime ali priimek pri letalskem prevozniku – povzročijo dodatne stroške.

Najprej je kratek pregled, s terminom ekskurzije, nato program, sledi cena in kaj le-ta vključuje ter možna doplačila, ki jih izberete po želji – priporočamo zavarovanje rizika odpovedi, v primeru bolezni, ko lahko na podlagi zdravniškega potrdila uveljavljate zavarovalnino v celotnem vplačanem znesku, zmanjšanem za znesek premije in administrativnih stroškov (glejte pogoje v povezavi na zaključku dotične strani).

V naslednjem sklopu izberete način plačila.

Nato sledi vnos podatkov o potniku, kjer bodite še posebej pozorni, da vse pravilno izpolnite. Pri osebnem dokumentu zapišite številko osebnega dokumenta, kot je zapisana v OD, enako datum poteka. Če OD v predvidenim terminu ekskurzije ne bo veljaven, obkljukajte kvadratek Trenutno nimam…

V naslednjem sklopu zapišite, če ima potnik kakršnekoli zdravstvene, prehranjevalne ali druge posebnosti, ki jih za varno počutje vašega otroka morajo vedeti vodnik in profesorji spremljevalci na poti.

V naslednjem sklopu izberite Covid-19 status, ki nam bo v pomoč v primeru, da bodo zahteve za prehod mej in izvedbo notranjih ogledov, v času ekskurzije poostrene (organizacija testiranja proti doplačilu).

Naslednji sklop izpolnite s podatki starša plačnika, oz. zakonitega zastopnika, z vašim kontaktom (vaš mail, na katerega boste prejeli potrditev o uspešni oddaji prijave, račun in vse nadaljnje informacije v povezavi z ekskurzijo – prosimo, preverite tudi neželeno pošto!).

Nato preglejte splošne pogoje in jih ustrezno obkljukate. Še enkrat preverite vse izpolnjeno in po kliku na Nadaljuj sledi predogled prijave pred oddajo.

Po kliku na Potrdi izjavo boste na e-poštni naslov, predhodno naveden na prijavi, prejeli potrdilo o uspešni oddaji s prilogo Izjave/Pogodbe, ki si jo shranite. Prosimo, preverite tudi neželeno pošto in si pogodbo takoj shranite. V kolikor potrditve z izjavo niste prejeli, nas s podatkom za katero ekskurzijo gre kontaktirajte na tadej@orel-travel.si.

Za vsa dodatna vprašanja sem dosegljiva med šolskimi odmori v zbornici ali v kabinetu 416.

 

(Skupno 459 obiskov, današnjih obiskov 1)