V petek, 17. 5. 2024, so se dijakinje 3. b-razreda Neja Repnik, Stina Hribernik in Sanja Malinovsky ter ravnateljica Marjeta Nosan in mentorica Mateja Kapitler udeležile Ekonomijade na Gimnaziji in ekonomski srednji šoli Trbovlje. Organizatorji so za dijake, mentorje in ravnatelje pripravili pester program. To je bil dan za druženje in tkanje novih prijateljstev.

Sanja in Neja sta pripravili opis dogodka:

V petek, 17. 5. 2024, je na Gimnaziji in ekonomski srednji šoli Trbovlje potekala 8. Ekonomijada na temo »HUNT ZNAJA«. Udeležile smo se je direktorica Sanja Malinovsky in poddirektorica Neja Repnik iz učnega podjetja Animall d.o.o. ter Stina Hribernik iz UP Hiška d.o.o..

Sprehodili smo se po Trbovljah in v obliki kviza spoznavali gospodarstvo, zgodovino, kulinariko in tipične zasavske besede kot je npr. beseda hunt v temi Ekonomijade.  Pomeni namreč voz za premog. Povezali smo se s predstavniki ostalih učnih podjetij in stkali nova prijateljstva …, kot bi rekel Joseph Parry: “Sklepaj nova prijateljstva, a ohrani stara. Prva so srebrna, druga zlata.”

Ekonomijade smo se udeležile direktorica Sanja Malinovsky in poddirektorica Neja Repnik iz učnega podjetja Animall d.o.o. ter Stina Hribernik iz UP Hiška d.o.o..

Zapisali: Sanja Malinovsky, Neja Repnik, UP Animall, d. o. o


(Skupno 86 obiskov, današnjih obiskov 1)