Dijaki 3. b razreda iz UP Hiška smo skupaj z mentorico Andrejo Tanšek organizirali delovni sestanek v celjskem mestnem parku. Izkoristili smo odlično lokacijo Ekonomske šole Celje, da se lahko povezuje z zelenim okoljem in odlično urejenimi potmi po naravi, ki jih ponuja mesto Celje.  

Sestanek je vodila direktorica podjetja, Ana Lenart, za zapis sklepov sestanka pa je poskrbela tajnica v podjetju, Ana Gajšek. Cilj sestanka je bilo povezovanje podjetništva s trajnostjo.

Dijaki UP Hiška, d. o. o. se ukvarjamo s prodajo mobilnih hišk in obutve iz recikliranega materiala. Naše poslanstvo je ustvarjati trajnostne in udobne rešitve za življenje. Delujemo pod sloganom »Naj naši koraki pustijo sledi«. S tem ustvarjamo okolju prijazno alternativo, ki omogoča našim strankam, da prispevajo k zmanjšanju odpadkov ter s tem k ohranjanju naravnega okolja. Skozi inovacije, kakovost in etičnost želimo navdihovati ljudi, da naredijo pozitiven korak naprej v trajnostno in modno prihodnost.

Vmes smo poskrbeli tudi za čisto zeleno okolje ter za humanitarnost, zato smo po poti v celjskih kavarnah zbirali zamaške, ki smo jih namenili društvu Vesele nogice, ki zbrane zamaške proda, izkupiček pa uporabi za fizioterapije otrok z motnjami v razvoju.

Za krepitev svojega zdravja smo v parku izvedli tudi minuto za zdravje. Za pravilno izvedbo vaj je poskrbel Tai Križnik, ki je dolgoletni športnik, saj se z nogometom ukvarja že 9 let.

Ekipa UP Hiška, d. o. o. se je z delovnega sestanka vrnila s polnimi pljuči svežega zraka in zavedanjem, da s tovrstnimi deli  skupaj ustvarjamo lepši svet.

Mentorica Andreja Tanšek z direktorico Ano Lenart in Ajdo Koren, stiki z javnostjo

(Skupno 224 obiskov, današnjih obiskov 1)