Prvi vtisi devetošolcev, ki so nas obiskali na informativnih dnevih

Jan iz Žalca pravi, da je bila predstavitev super in zelo razgibana. Všeč mu je bila delavnica projekta Erasmus. Šola mu je zelo všeč, saj tudi njegovi prijatelji razmišljajo o vpisu k nam. Zanima ga program ekonomska gimnazija, o kateri je dobil dovolj informacij. Pričakuje veliko več učenja kot v osnovni šoli. V popoldanskem času bo obiskal še Prvo gimnazijo v Celju.

Maj iz Šentjurja je povedal, da so njegovi vtisi predvsem dobri. Najbolj mu je bila všeč možnost prakse v tujini. Za obisk pri nas se je odločil zaradi brata, ki je tudi obiskoval našo šolo. Dobil je občutek, da je to prava šola tudi zanj. Zanima ga program ekonomski tehnik. Pričakuje, da se bo moral v srednji šoli malo več učiti. Ostalih šol ne bo obiskal.

Vanesa iz Žalca je povedala, da je njen prvi vtis odličen. Zaupala je tudi, da ji je bilo najbolj všeč v delavnici Od izdelka do prodaje, na kateri so izdelovali pripravek iz rožmarina. Odločila se je za program trgovec, saj lahko po triletnem programu nadaljuje v programu PTI. Dobila je dovolj informacij in nima nobenih pripomb ali predlogov. Obiskala bo še tudi druge šole.

Maks iz Laškega pravi, da se mu šola zdi zelo zanimiva in prijetna. Všeč so mu zabavni profesorji, ki jih je danes spoznal. Za našo šolo se je odločil, ker se mu je zdela zelo ustrežljiva. O programu ekonomska gimnazija je dobil vse potrebne informacije. V naši šoli pričakuje veliko novih prijateljev, znanja in dobrih ocen. Danes bo obiskal še Prvo gimnazijo v Celju.

Taja iz Celja nam je zaupala, da so njeni vtisi o šoli dobri, vzdušje je prijetno. Najbolj so ji bile všeč delavnice. Za našo šolo se je odločila, ker želi prevzeti trgovino in jo to veseli. Od šole pričakuje, da ne bo zahtevna in da bodo učitelji razumevajoči.

Maja je prvi vtis na tej šoli zelo prepričal, pravi, da predvsem zaradi veliko bombonov, seveda tudi zaradi ekonomije, saj ga zelo zanima to področje. Rad bi se vpisal v program ekonomska gimnazija. Dobil je dovolj informacij in nima posebnih pripomb. Pričakuje veliko znanja.

Špela iz Zibike je povedala, da so njeni vtisi predvsem dobri in da je šola večja od prejšnje. Najbolj ji je bilo všeč napovedano ocenjevanje. Za obisk pri nas se je odločila, ker jo zanima program trgovec. Če se bo vpisala k nam, pričakuje, da bo program običajno zahteven. Informacij ni dobila dovolj. Obiskala bo še Šolski center Lava.

Kaja iz Celja je povedala, da se ji šola zdi zelo v redu. Zanima jo program trgovec. Najbolj ji je bil všeč ogled šole. Nima pripomb, pričakuje pa, da program ne bo zahteven. Z informacijami je bila zadovoljna.

Tianov prvi vtis o naši šoli je dober. Najbolj mu je bil všeč fitnes. Za našo šolo se je odločil, ker je športnik in se mu zdi zanj najprimernejša. Dobil je dovolj informacij in nima posebnih pripomb. Če se bo vpisal v program tehnik varovanja, pričakuje, da program ne bo zahteven.

Tia pravi, da je naša šola zelo zanimiva. Najbolj všeč ji je bilo, da veliko potujemo. Našo šolo je izbrala, ker ni fizike. Zanima jo program ekonomska gimnazija. Dobila je precej informacij in nima nobenih pripomb. Obiskala bo tudi zdravstveno šolo.

Živo iz Celja je prvi vtis na šoli zelo prepričal, saj je šola zanimiva in velika. Najbolj ji je bilo všeč napovedano ocenjevanje. Za našo šolo se je odločila, ker jo zanima ekonomija, in sicer program ekonomska gimnazija. Dobila je dovolj informacij in nima posebnih pripomb. Pričakuje razumevanje z učitelji.

Jaka iz Rogaške Slatine je povedal, da mu je naša šola všeč, zanima ga smer tehnik varovanja. Najbolj mu je bil všeč fitnes, tam so tudi predstavili ta program. Obiskal ne bo nobene druge šole, saj je prepričan, da je ta smer najprimernejša zanj. Nima nobene pripombe ali predloga.

Aleks iz Štor ima predvsem dobre vtise o šoli. Zanima ga program ekonomski tehnik, odločil se je za to šolo, ker ga zanimata ekonomija in podjetništvo. Obiskal ne bo nobene druge šole, saj je že odločen.

Še nekaj mnenj osnovnošolcev s popoldanskega informativnega dne

Jaka prihaja iz Vranskega. Naša šola se mu zdi zanimiva in prijetna. Najbolj mu je bila všeč zelo obsežna predstavitev v telovadnici. Šola ga je pritegnila s programom ekonomska gimnazija. Pričakuje, da se bo veliko novega naučil, spoznal veliko prijateljev in se prijetno počutil. Obiskal je že Prvo gimnazijo v Celju.

Taja iz Slovenskih Konjic pravi, da se ji šola zdi super. Všeč so ji vsi profesorji, ki jih je danes spoznala. Zanima se za program trgovec, o katerem je dobila dovolj informacij. Ob vpisu v šolo pričakuje veliko novega znanja o delu v trgovini. Namerava obiskati še Srednjo šolo za storitvene dejavnosti in logistiko.

Zalo iz Celja so zelo pozitivno presenetili profesorji in delavnice. Zanima jo program ekonomska gimnazija, o katerem je prejela veliko novih informacij. Ob vpisu pričakuje prijazno vzdušje in pravično ocenjevanje. Namerava obiskati še Gimnazijo Lava.

Karina iz Zreč pravi, da so ji na šoli najbolj všeč profesorji. Zanima se za program trgovec, o katerem je izvedela veliko novega.

Prvi vtis Nika iz Rogatca o naši šoli je dober. Všeč mu je bilo vse – od predstavitve do delavnic. Šola in program trgovec se mu zdita zelo zanimiva.

Evi iz Ljubnega ob Savinji je bil najbolj všeč ogled šole. Predstavitev se ji je zdela super. Zanima se za program ekonomski tehnik. Pravi tudi, da smo izpolnili njena pričakovanja in podali veliko informacij o šolanju. Obiskala je že Zdravstveno šolo Celje.

Prvi vtisi staršev devetošolcev, ki so nas obiskali na informativnih dnevih

Ga. Tanja in Šempetra pravi, da je že pred informativnim dnevom dobila ogromno informacij na spletu in da se ji šola zdi lepa. Pravi tudi, da smo izpolnili vsa njena pričakovanja in podali dovolj informacij. Njenega sina Lukasa zanima program ekonomska gimnazija. Od šole pričakuje veliko znanja.

Gospa Nevenka, tudi bivša dijakinja naše šole, pravi, da se ji šola zdi zelo prijetna. Izpolnili smo vsa njena pričakovanja. Njenega sina zanima ekonomska gimnazija, na kateri upa, da bo usvojil dovolj znanja in dobil dobro podlago za fakulteto.

Ga. Martina iz Celja je povedala, da ji je šola zelo všeč in da je pridobila veliko informacij. O naši šoli meni le najboljše, saj jo je pred leti tudi sama obiskovala. Njeno hčer zanima smer ekonomska gimnazija, od šole pa pričakuje, da bo njeni hčeri ponudila predvsem veliko znanja in da jo bo uspešno zaključila.

Ge. Idi iz Tabora se zdi naša šola zelo zanimiva. S predstavitvijo naših programov na začetku smo ji ponudili veliko informacij in dobro razlago, kar ji je bilo zelo všeč. Njen sin se namerava vpisati v program tehnik varovanja. Od šole pričakuje predvsem veliko znanja na tem področju in seveda varnost.

Gospa Sabina iz Ljubečne pravi, da smo izpolnili vsa njena pričakovanja, podali vse potrebne informacije in naredili super vtis. Njeno hčer Lio zanima ekonomska gimnazija, od šole pa pričakuje veliko znanja in predvsem, da se bo hči dobro vključila v šolsko dogajanje.

Ga. Aleksandra iz Žalca je našo predstavitev opisala kot zelo korektno, solidno in zanimivo. Pravi, da je pridobila dovolj informacij in da smo izpolnili njena pričakovanja, saj je tudi sama obiskovala ekonomsko smer. Njen sin se namerava vpisati v ekonomsko gimnazijo. Od šole pričakuje predvsem korektne odnose, predvsem na področju športa, saj njen sin trenira košarko.

G. Roman iz Bistrice ob Sotli je svoje občutke opisal z besedo presenečenje. V pozitivnem smislu seveda, saj ni pričakoval toliko informacij oziroma ni imel veliko pričakovanj. Pridobil je več kot zadosti informacij, njegov sin se vpisuje v smer tehnik varovanja. Njegovo edino pričakovanje je, da njegov sin zaključi vsa štiri leta šolanja.

Gospa Dora iz Šempetra pravi, da se ji šola zdi v redu. Dobila je vse potrebne informacije. Njeno hčer zanima ekonomska gimnazija in upa, da bo v tem programu dobila dovolj znanja.

Gospa Suzana in Bistrice ob Sotli pravi, da je vzdušje prijetno in nasmejano. Izpolnili smo vsa pričakovanja in dobila je vse informacije. Njenega sina Nejca zanima program tehnik varovanja. Od šole pričakuje, da bo vse tako dobro, kot je bilo predstavljeno.

Ga. Sonja iz Bistrice ob Sotli je povedala, da so njeni prvi vtisi predvsem pozitivni. Šola je izpolnila njena pričakovanja, pridobila je zadosti informacij. Njen sin se želi vpisati v program tehnik varovanja. Od šole pričakuje predvsem uspešno sodelovanje in da bo njenemu sinu šola všeč.

Še nekaj mnenj staršev s popoldanskega informativnega dne

Ga. Suzana iz Celja je svoje vtise ob informativnem dnevu opisala kot zelo prijetne in poudarila, da je dobila zelo veliko informacij. Njen sin se zanima za poklic trgovec, od šole pa pričakuje predvsem, da mu bo omogočila dobro podlago v znanju in spoštovanju vrednot.

Ga. Natalija iz Vojnika je šolo opisala kot zelo lepo, njeni vtisi o predstavitvi pa so bili odlični. Njenega otroka zanima predvsem poklic ekonomski tehnik, od šole pričakuje, da bo njen sin imel izbiro usposabljanja v tujini s projektom Erasmus, saj meni, da mu bo to zelo promagalo pri sporazumevanju v tujem jeziku.

G. Karli iz Celja je s šolo zelo zadovoljen. Izpolnila je njegova pričakovanja in pridobil je vse potrebne informacije. Njegov otrok se nagiba k izobrazbi v programu ekonomski tehnik. Pričakuje, kot pravi, tako kot večina očetov, da sin šolo uspešno opravi.

Ga. Petra iz Rogaške Slatine meni, da je bila predstavitev solidna. Njena pričakovanja, kot je sama povedala, niso bila povsem izpolnjena, saj meni, da je pridobila zadosti informacij šele po dodatnih vparšanjih profesorjem. Njenega sina zanima program ekonomska gimnazija. Pričakuje, da bo sin uspešno opravil maturo.

Ge. Špeli iz Velenja se šola zdi zelo zanimiva, lepa, všeč so ji tudi zelo prijazni učitelji in uspešni dijaki. Vse informacije, ki jih je prejela, so izpolnile njena pričakovanja. Pričakuje predvsem, da bo njena hči na naši šoli uspešna in da bo imela lepe ocene.

Spraševale so Maša Plaznik in Klara Šestanj iz 3. e
ter Brina Lipnik in Hana Žerjav iz 1. b.

 

(Skupno 896 obiskov, današnjih obiskov 1)