V sredo, 7. 7. 2021, je bil vaš dan, drage maturantke in dragi maturanti 4. a, 4. b, 4. c, 2. a PTI in PT. V roke ste prejeli spričevala poklicne mature in prav vsi prisotni na slavnostni podelitvi smo bili na vas izjemno ponosni. Že datum 7. 7. je bil pravljičen, a pravljice še zdaleč ni bilo konec, saj tako izjemne generacije, kot je bila letošnja, še nismo imeli. Kar 7 vas je bilo diamantnih (dosegli ste vseh 23 možnih točk) in še 7 zlatih (22 točk). S tem se naše število 7 še ne konča. 7 izjemnih dijakov je bilo iz 4. a in nadaljnjih 7 iz 4. b.

DIAMANTNE MATURANTKE:

Brina Likeb, Gabi Petrič, Ana Mari Vajde, Nika Veber iz 4. a in Kristina Guček, Lara Homšak Godler in Anamari Klemenčič iz 4. b.

ZLATI MATURANTI:

Kaja Horvat, Ana Korošec, Taja Škrabl iz 4. a in Tilen Golub, Eva Tržan, Lara Vrečko-Kotnik ter Žan Žak Žužek iz 4. b.

Diamantne in zlate maturantke 4. a z razredničarko in ravnateljico
Diamantni in zlati maturanti in maturantke 4. b z razredničarko in ravnateljico

Z uspehom na letošnji poklicni maturi smo res lahko zelo zadovoljni, saj ste tudi ostali dijakinje in dijaki dosegli lep uspeh z zelo visokim povprečjem točk. Prepričani smo, da smo vam dali dobro popotnico z veliko mero znanja in da boste s tem znanjem, poštenostjo, dobroto in delom uspešni v življenju. 

Slavnostna podelitev spričeval je potekala v telovadnici v dveh izvedbah. Na prvi podelitvi smo spričevala podelili dijakinjam in dijakom 4. a, 4. c in PT, na drugi podelitvi pa še dijakinjam in dijakom 4. b in 4. c. V imenu dijakov so spregovorili Ana Mari Vajde iz 4. a, Lara Homšak Godler iz 4. b, Luka Četina iz 4. c, Melita Zalokar iz 2. a PTI in Maja Pikl iz poklicnega tečaja. Zahvalili so se vsem profesorjem in vodstvu šole, še posebej pa svojim razredničarkam Katji Fras Budna, Alenki Pavlin, Meliti Podgoršek, Manji Ferme in Metki Bombek. 

V kulturnem programu, ki sta ga vodila Barbara Zalokar, 1. a PTI, in Miha Komplet, 2. e, so nastopili Hana Dermol, 1. e, Julija Dermol, Nastja Križan in Nika Praznik, vse 2. a, ter Miha Plevčak. Na prireditvi smo razglasili tudi zmagovalce v kategorijah Najlepši koronanasmeh, Najkreativec ter Najkreativka. Nagrade so osvojili Brina Likeb, Ana Mari Vajde, Matija Čadej, Miha Blatnik, Kaja Horvat, vsi 4. a, ter Sandra Baumkirher, 4. b, Maja Pikl, PT, in Ines Videmšek, 2. a PTI.

Za organizacijo prireditve je poskrbela Lidija Plevčak s svojo ekipo in upamo, da se boste prireditve radi spominjali. Vsem, ki ste prispevali svoj delež k prireditvi, iskrena hvala.

Maturantkam in maturantom želimo vse dobro v življenju in še enkrat iskreno čestitamo za uspeh. Uživajte v počitnicah!

(Fotografije: Marija Vodušek, Jasmina Bornšek)

(Skupno 1.023 obiskov, današnjih obiskov 1)