Dijake Ekonomske šole Celje obveščamo, da je zadnji rok za pisno prijavo na poklicno in splošno maturo 31. marec 2020. Ker je prišlo do izjemne situacije, da so zaradi preventivnih ukrepov šole zaprte, vas v skladu z odgovorom Državnega izpitnega centra obveščamo, da se rok za prijavo ne bo podaljšal, saj je možno prijavnice izpolniti doma in jih skenirane poslati po elektronski pošti ali jih poslati po navadni pošti na šolo.

Prijavnice so dostopne na tej povezavi: http://srednja-escelje.splet.arnes.si/solski-obrazci/

Številke prijave ne pišete, saj vam jo bomo dodelili na šoli po prejetju prijave.

Predlagamo skeniranje izpolnjenih prijavnic, saj vam tako ne bo treba na pošto, kjer bi lahko prišlo do okužbe z virusom, je pa to odločitev vsakega posameznika. V kolikor boste prijavnice pošiljali po elektronski pošti, jih pošljite na elektronski naslov tajnic posameznih izpitov:

  • SPLOŠNA MATURA

Rok za prijavo je 31. 3. 2020. Prijavnice pošiljajte Marjani Gajšek (marjana.gajsek@escelje.si).

Zunanji kandidati in kandidati izobraževanja odraslih morate poleg prijavnice poslati še:

  • dokazila o uspehu (srednješolska spričevala, četrti letnik ob zaključku pouka) ter o poklicni maturi (če so jo že opravljali),
  • dokazila o plačilu (kdor nima statusa dijaka poravna plačila RIC-u in EŠC – cenik je na spletni strani šole pod zavihkom splošna matura).

 

  • POKLICNA MATURA

Rok za prijavo je 31. 3. 2020. Prijavnice pošiljajte Lilijani Povalej (lilijana.povalej@escelje.si).

Kandidati izobraževanja odraslih morajo poslati še kopijo spričevala zadnjega in predzadnjega letnika, če ga že imajo zaključenega. 

V primeru vprašanj se obrnite na zgoraj navedeni osebi. 

Vodstvo šole

 

(Skupno 483 obiskov, današnjih obiskov 1)