12. februarja 2021 ob 9. in 15. uri 
ter
13. februarja 2021 ob 9. uri

smo vam naše šolsko delo in obšolske dejavnosti predstavili na

VIRTUALNEM INFORMATIVNEM DNEVU

preko videokonferenčnega sistema Zoom.

Spoznali ste programe EKONOMSKA GIMNAZIJA, EKONOMSKI TEHNIK, TEHNIK VAROVANJA in TRGOVEC, postavljali vprašanja v klepetu in v naših “sobah” poklepetali z našimi dijaki.

Za vaš cenjeni obisk se vam iskreno zahvaljujemo in upamo, da ste pridobili dovolj informacij.

Upamo, da se vidimo v septembru 2021 in se osebno spoznamo. 

Vsekakor so bili letošnji informativni dnevi popolnoma drugačni, saj bi z osebnim obiskom lahko začutili utrip šole, prijaznost in dostopnost profesorjev, igrivost in navihanost naših dijakov. Pokukali bi lahko v učilnice, pogledali potek pouka in naše prostore.

Na virtualnem informativnem dnevu je letos sodelovala veliko manjša ekipa, kot je bilo to v preteklih letih. Z vami so bili voditelji Manca Avsec, Filip Cokan, oba 3. e, in Ema Rom Zupanc, 3. c. Pri posameznih področjih so sodelovali še Anita Kramar in Lana Jošovc, obe 3. e, Gregor Lončar, bivši dijak ekonomskega tehnika ter dijaki, ki so klepetali v sobah (Mija Klokočovnik, David Čadej, Nika Ostrožnik, vsi 3. c, ter Nika Čakš in Julijana Medina Omerovic, obe 3. č). S strani učiteljskega zbora pa smo z vami v živo klepetali: ravnateljica Bernarda Marčeta, Simona Sever Punčoh, Mojca Knez Šket, Barbara Slatenšek, Mateja Volk, Tatjana Ivšek in Mateja Obrez Verbič.

V kolikor imate še dodatna vprašanja, nam jih lahko postavite na tej povezavi ali na elektronskih naslovih vpis2021@escelje.si ali barbara.slatensek@escelje.si. Prav tako vas vabimo, da izpolnite kratko anonimno anketo, ki nam bo v veliko pomoč pri načrtovanju in aktivnostih v zvezi z vpisom. Dostopna je na tej povezavi.

Naš zavihek VPIS NA EŠC 2021/2022 vam je še vedno na voljo. Tam boste našli vse potrebne informacije, predmetnike, izjave dijakov, nagradne igre in še veliko več. Obiščite jo!

Še utrinki naših virtualnih srečanj:

Hvala še enkrat vsem obiskovalcem in sodelujočim!

Simona Sever Punčoh, pomočnica ravnateljice

 

(Skupno 1.943 obiskov, današnjih obiskov 1)