Dragi bralci Koronka,

počitnice so za nami in ponovno so zaživeli hodniki Ekonomske šole Celje. Na začetku bi rada vsem, ki ste letos prvič sedli v srednješolske klopi, zaželela veliko uspeha, hkrati pa se vsi veselimo, da ste postali del naše zgodbe in upamo, da ste tudi sami zadovoljni s svojo odločitvijo. Upajte si, bodite samoiniciativni, predvsem pa ustvarjajte na področjih, kjer ste uspešni.

Prisrčno pozdravljam tudi vse ostale bralce Koronka, ki ste s časopisom že seznanjeni in kot smo obljubili v 3. izdaji časopisa, z delom pridno nadaljujemo. Če malce obnovimo, je časopis nastal pod mentorstvom gospe profesor Suzane Suholežnik, ki je pri urah učnega podjetja lanskega 3. a podala idejo za nastanek kriznega časopisa. Dijaki smo z veseljem zbirali prispevke, oblikovali ideje in s tem ustvarili šolski spletni časopis.

Prav tako je Koronko doživel velik uspeh v slovenskih medijih, več o tem pa si lahko preberete v prejšnji oz. 3. izdaji časopisa, ki je objavljen na šolski spletni strani.

Letošnjo novost predstavlja sprememba uredniškega odbora, pridružile so se mi Verona Bytyqi, Albina Pacarizi in Tjaša Gorišek, dijakinje 4. a. Po najboljših skupnih močeh, bomo poskrbele za zanimive prispevke in teme, ki so vam blizu.

Za konec pa vse dijake pozivamo, da se vključite v kreiranje nove izdaje in nam posredujete prispevke o vaših počitniških doživljajih na e-mail naslov:  vajde.anamari@gmail.com

Veseli bomo vsakega prispevka, ki bo pripomogel našemu ustvarjanju.

Ana Mari Vajde, glavna urednica

(Skupno 215 obiskov, današnjih obiskov 1)