V petek, 9. 2. 2018, in v soboto, 10. 2. 2018, so našo šolo obiskali bodoči srednješolci skupaj s svojimi starši. Upamo, da so dobili dober vtis o dogajanju na šoli, saj so izvedeli veliko o naših izobraževalnih programih in pokukali v naše učilnice, kjer smo jim pripravili delavnice. Vsem obiskovalcem se iskreno zahvaljujemo za obisk. Zelo bomo veseli, če se septembra vidimo v šolskih klopeh.

Fotoutrip informativnega dne, za katerega sta poskrbela naša fotografa Luka in Jakob, je objavljen na tej povezavi.

Naši novinarki Karin in Bleona pa sta zbrali nekaj vtisov naših obiskovalcev:

Vtisi osnovnošolcev, 9. 2. 2018

  • Klara iz Žalca je povedala, da ji je šola všeč. Z informacijami je zelo zadovoljna, še posebej je poudarila prijaznost Ekonomske šole Celje, dijakov in zaposlenih. Zanima jo  program ekonomska gimnazija. Vse se ji zdi v redu, zato nima pripomb. Obiskala bo tudi zdravstveno šolo. Ne ve še, kaj naj od šole pričakuje.
  • Kaja iz Šentjurja je bila navdušena nad našo šolo ter prijaznostjo zaposlenih in dijakov. Zanima jo ekonomska gimnazija. Pravi, da je bila informiranost zelo dobra in nima nobenih pripomb o predstavitvi in šole. Obiskala bo še Zdravstveno šolo Celje in Šolski Center Celje.
  • Klemen iz Braslovč je povedal, da je bila predstavitev šole zanimiva in njegov prvi vtis je dober. Najbolj so mu bile všeč delavnice iz kriminalistike. Zanima ga program tehnik varovanja, saj ima predznanje v borilnih veščinah. Dobil je vse informacije, ki jih je potreboval in  ni imel nobenih pripomb. Pričakuje, da se bo veliko naučil. Obiskal bo še zdravstveno šolo.
  • Filip iz Polzele je povedal, da mu je bila šola všeč. Dobil je dovolj informacij. Zanima ga program tehnik varovanja, saj bi rad v prihodnosti postal policist, nima pripomb. Obiskal bo še računalniško šolo.
  • Niki iz Ljubečne je bila šola všeč, najbolj so se ji vtisnile v spomin delavnice. Zanima jo program tehnik varovanja. Dobila je dovolj informaciji, obiskala bo še Šolski center Celje in Gimnazijo Celje Center.
  • Tudi Ani iz Šmarja je bila šola zelo všeč, najbolj delavnice. Zanima jo program tehnik varovanja, saj bi rada postala kriminalistka. Dobila je dovolj informaciji, ne bo obiskala nobene druge šole. Nima nobenih pripomb glede šole.
  • Sanja iz Rogaške je povedala, da ji je bila šola všeč. Zanima jo program prodajalec, z informacijami je bila zadovoljna. Obiskala bo tudi frizersko šolo.
  • Špela iz Ponikve meni, da je šola v redu in da je bila naša predstavitev dovolj jasna in natančna, informacij je bilo dovolj. Zanima se za program prodajalec. Obiskala bo še šolo za logistiko.
  • Prvi vtis Klemna iz Sevnice je dober. Zanima ga program tehnik varovanja, o katerem je izvedel vse, kar je želel. Ne bo obiskal nobene druge šole, saj je prepričan, da se bo vpisal na našo.
  • Manci iz Šmarja se zdi šola v redu, vendar ji profesorji delujejo negativno. Na našo šolo je prišla, saj jo zanimajo bolj družboslovni predmeti in pa komunikacija z ljudmi. Dobila je dovolj informacij, pričakuje, da se bo pridobila veliko komunikacijskih veščin in da predmeti ne bodo zahtevni. Obiskala bo tudi I. gimnazijo v Celju in program medijski tehnik.

Vtisi osnovnošolcev, 10. 2. 2018

  • Brini iz Vojnika se je naša šola zdela v redu in sproščena. Najbolj so ji bili všeč delavnice in prijazni učitelji. K nam je prišla, ker so jo spodbudili njeni prijatelji in govorice o praksi v tujini. Zanima se za program ekonomski tehnik, dobila je dovolj informacij. Od šole pričakuje dobro počutje. Obiskala je že zdravstveno šolo. Prepričana je, da se bo vpisala k nam.
  • Prvi vtisi Asibe iz Vojnika so zelo dobri. Všeč sta ji obnašanje in sproščenost učiteljev. Za našo šolo je izvedela v svoji družbi. Zanima jo program ekonomski tehnik. Dobila je dovolj informacij, pričakuje pa veliko dobrega počutja. Obiskala je že Gimnazijo Celje Center.
  • Tudi prvi vtisi Primoža iz Sevnice so pozitivni. Najbolj so mu bile všeč delavnice. K nam je prišel, da bi izvedel čim več informacij in se tako lažje odločil, kam naprej. Zanima ga program ekonomska gimnazija. Povedal je, da je dobil dokaj uporabnih informacij. Od naše šole pričakuje dobro vzdušje. Obiskal je že Gimnazijo Lava. Ne ve še, kam se bo vpisal.
  • O dobrih vtisih je govoril še Rok iz Petrovč. Najbolj mu je bila všeč predstavitev. Zanima ga ekonomija, zato se je informiral o programu ekonomska gimnazija in je bil z informacijami zadovoljen. Od šole pričakuje dober uspeh na svojem področju. Ni se še odločil, kam se bo vpisal.
  • Luki iz Celja se je zdela predstavitev šole zelo dobra in zanimiva. Najbolj je bil presenečen nad prijaznostjo dijakov. Navdušen je bil nad prakso v tujini. Zanima ga program ekonomska gimnazija, o katerem je dobil vse informacije. Od šole pričakuje dobre odnose s sošolci. Obiskal je že Gimnazijo Lava. Kam se bo vpisal, še ne ve.
  • Timeja iz Ljubljane je povedala, da je bila predstavitev dobra, všeč ji je bil celoten program. K nam je prišla, ker jo veseli trgovstvo. Dobila je dovolj informacij. Od šole pričakuje, da bo dosegla svoje cilje. Obiskala je že frizersko šolo. Ni še odločena, kam se bo vpisala.
  • Sara iz Slovenskih Konjic bi se z veseljem vrnila k nam, saj ji je bila predstavitev zelo všeč. Zanima jo program trgovec, saj jo trgovanje veseli že od otroštva. Dobila je dovolj informacij, pričakuje pravične profesorje. Obiskala pa je že vrtnarsko šolo, vendar še ne ve, kam se bo vpisala.
  • Zadovoljen je bil tudi Nik iz Šmarja, saj mu je bila predstavitev zelo všeč in smo nanj naredili zelo dober vtis. Najbolj ga je navdušila predstavitev prakse v tujini, prav tako tudi odnos profesorjev in dijakov. K nam je prišel, ker ga veseli ekonomija, zanima ga program ekonomski tehnik. Dobil je dovolj informacij. Obiskal je že Gimnazijo Lava, prepričan pa je, da se bo vpisal v našo šolo.

Vtisi staršev, 9. 2. 2018

  • Boštjan in Ponikve je povedal, da mu je bila všeč predstavitev, posredovane so bile vse informacije, ki jih bodoči dijak potrebuje. Njegovega otroka zanima program prodajalec. Od naše šole pričakuje veliko znanja, dobrega počutja in varnosti.
  • Maja iz Laškega meni, da je bila predstavitev zelo dobra. Njeni prvi vtisi so pozitivni, izpolnili smo njena pričakovanja, informacij je bilo dovolj. Njenega otroka zanima program tehnik varovanja.
  • Tudi ga. Brigita iz Podčetrtka deli mnenje z go. Majo. Njenega otroka zanima program ekonomska gimnazija. Od šole pričakuje, da se bo njen otrok počutil varno.
  • Dober vtis o šoli je dobila ga. Ksenija. Povedala je, da smo izpolnili njena pričakovanja. Zadovoljna je z informacijami. Njenega otroka zanima program ekonomski tehnik. Pričakuje, da bo obljubljeno tudi izpolnjeno.

Vtisi staršev, 10. 2. 2018

  • Nevenka iz Celja za šolo pravi, da je korektna, zanimiva in prijazna dijakom. Meni, da je naša šola bolj sproščena kot druge. Pravi, da smo izpolnili njena pričakovanja in da je dobila dovolj informacij. Njenega otroka zanima program ekonomski tehnik. Pričakuje otrokovo zadovoljstvo, zainteresiranost in udeležbo na praksi v tujini.
  • Gordana iz Griž nam je zaupala, da ji je bila naša šola najbolj všeč in da smo jo najbolj navdušili z našo predstavitvijo, s katero smo izpolnili vsa njena pričakovanja. Kot zelo pozitivno značilnost naše šole je označila prijaznost profesorjev in dijakov. Zdi se ji, da se naša šola razvija in vsako leto nadgrajuje, česar si v prihodnosti želi še več. Dobila je veliko informacij. Njenega otroka zanima program ekonomski tehnik.

(Skupno 84 obiskov, današnjih obiskov 1)